Історія яку потрібно знати (Не визнана нація – Москалі)

Всі знають, що на кожній території окремої держави проживає корінне населення зі своєю національністю, мовою і культурою, своїми традиціями. А також проживають і інші народи-меншини. Так у Білорусії – білоруси, в Україні – українці та інші національності. А яке корінне населення Росії? Скажете росіяни, можна і так сказати. Росія це Євразія і складається вона з різних національностей, але візьмемо конкретно руских, це народ як і білоруси і українці веде свій родовід з часів Київської Русі, це словянські народи. А чи багато людей знають, що є народ без національності? Який вже більше тисячу років проживає на території росії ( до речі на своїй території). Але проживає під чужою національністю, краде і присвоює собі чужу історію, культуру і навіть приписує собі словянство. Це ніби розбійник живе під чужим паспортом. А походить цей народ  від розбійників які проживали колись на цих територіях і від нащадків татаро-монгольських ханів які заснували Москву. Цей народ  називається москалі. І вони не словяни і до словянської культури і національності ніякого відношення вони не мають.

Колись в школі, на уроках іторії, нас навчали що москву заснував князь Юрій Долгорукий, це не так. Читайте Володимира Білінського трилогію «Країна Моксель або Московія», де він описує що Москву заснував один з татаро-монгольських ханів. І це є більш правдоподібно. Ось їхня справжня історія, ось звідки їхнє коріння, звідки починається їхній родовід. Своєї справжньої історії, свого походження вони встидаються (бо є чого, тому і не відкривають і нікого не допускають до своїх архівів). Тому і видають і переписують чужу тобто нашу історію Київської Русі за свою. А живуть москалі за рахунок інших народів, грабуючи, вбиваючи, загарбуючи чужі землі та багатства протягом більше як тисячу років. Вони колонізують корінні народи півночі, Сибіру, Далекого сходу. Вони ненавидять іншого народу руского, бо ті словяни, а особливо вони ненавидять український народ. І як вони москалі тільки не нищили наш народ щоб тільки присвоїти собі нашу славну історію. І це одна із основних причин по якій нам  по-чорному заздрить наш сусід москаль. Бо наша славна історія Київської Русі тянеться ще з часів Скіфії. І нам є чим гордитись, є що показати світові. А москаль немає чим пишатись, москаль голодранець!

Ще за часів Івана Грозного приєднувались навколишні землі до москви, велись міжособницькі війни, вбивства, грабували і так століттями продовжували воювати це їхній спосіб життя!

Візьмемо історію з часів Хмельниччини, коли Богдан Хмельницький підписав договір з московськими боярами про допомогу, вони перекрутили цей документ на свою користь і обявили що Хмельницький підписав Україну на вічне підданство Росії. Брехливі, підступні, зажерливі, кровожадні, безбожні підлі люди і це є москалі, а ще їх Петро І назвав кацапами. І біда в тому що вони розповзлись по всьому світу, несучи та проповідуючи вбивство, насильство та грабунки, вони вселяють в серця людей тривогу та неспокій.

Москалі-кацапи мають чудову здатність пристосовуватись в будь-якій державі, видавати себе за невинних переслідуваних за правду людей. Вони, як хамелеон вміють пристосовуватись до будь-якого чи чийого прапора, чи то червоний із серпом та молотом, чи то триколор з двоголовим орлом, чи то у нас на Україні до жовто-синього  москалі-кацапи вже прихамелионились!

Москалі-кацапи понищили наші козацькі вольності, зрунцвали Запоржську Січ ( не без допомоги зрадників). Тисячі народу було вислано на Сибір і на Соловки і т.д.

На козацьких кістках москалі збудували Санкт-Петербург. На наші землі вони прислали своїх ставленників, які стали донищати наш народ. Одних підкупляли, інших наказували щоб не було згоди поміж народом. Назвали нас малоросами та хохлами, заборонили українську мову та покріпачили народ. Кацапи думали, що Українці мало-помалу згинуть. Та не так сталось, як москалеві гадалось. Бог на світі є був і буде!

В простій поневоленій українській кріпосницькій сімї народжується нікому ще невідомий хлопчик-кріпак. Майбутній геній Українського народу, Тарас Шевченко.

І рускі дворяни Шевченка  викупили з кріпацтва. Тому ще раз наголошую, неможна утотожнюватидві нації рускі і москалі, це різні народи.

Перейдімо до недавньої історії, коли в Росії до влади кровавим терором приходять нові москалі-більшовики. Знову ніби червоною ниткою крізь тисячоліття тягнеться цей кровавий слід татаро-монголів.

Розстрілюють царську сімю, грабують і вбивають мирне населення. Ділять Росію на білих і червоних. Червоні однорогі ідоли-москалі руйнують храми церкви, вбивають віруючих та священиків (однорогі тому що в будьонівках). Працює страшна репресивна машина по знищенню цілих народів. Нищать цвіт української нації. Застосовують проти народу масові розстріли. Створюють штучні голодомори на Україні 32-33рр (доречі москалі  так і не визнали голодомору). Розкуркулюють заможних селян, священників, активістів патріотів-українців цілими родинами та селами вивозять у Сибір. Так сильно ненавидить руский і український норад москаль під маскою грузина-Сталіна, що кров ллється ріками, а де були масові розстріли і захоронення, там земля кілька днів піднімалась і опускалась. Коли німці прийшли на західну Україну відкрили тюрми і запустили місцеве населення, то люди жахнулись. Камери були переповнені людськими тілами невинно замурдованих людей, їх вина була в тому, що вони українці. У чоловіків були вирізані ремні шкіри на спині, на грудях, вирізані червоні зірки виколоті очі. У молодих дівчат та жінок вирізані груди. З річок витягували скручених колючим дротом тіла замордованих українських патріотів.

Знову тягнеться той самий азіатсько-московський почерк і слід. Після війни на західній Україні завязують колгоспи в людей забирають коней, реманент розбирають стодоли все до комуни. За три колоски з поля саджають в тюрму  висилають в Сибір. До міст і сіл зі сходу України присилають молодих хлопців, забирають на схід на шахти. Рідко хто зних повертається назад.

Молодих людей зі сходу, а також  місцевих комсомольців вербують і змушують доносити на ненадійних радянській владі людей. Але багато молодих людей зі сходу розчаровані брехнею рад,  владою і наївні діляться своїми думками зі своїми вербовщиками і даремно. Енкаведисти вирішують, що ці люди ненадійні і вночі перевдягнувшись під бандерівців москалі вбивають своїх же людей. А зранку приїжджає ціла купа енкаведистів зганяють людей і брешуть, що то зробили бандерівці. Таким чином вони позбуваються непотрібних їм людей і сіють ворожнечу між людьми між Сходом і Заходом. І це не поодинокі випадки багато їх приховано і до сьогодні.

У москаликів –більшовиків були гарні лозунги: «Вся земля селянам!», «Заводи, фабрики – робітникам. А керувати будемо Ми»! Чого вартий тільки лозунг: «Где бы ты не был, что б ты не делал – перед родиной ты всегда в долгу!». А який гарний і гордий лозунг у сьогоденнішній Росії: «ГАЗ – народное достижение России!». Ніби народ від газу чи нафти чи ще якихось корисних копалень щось отримує? ( візьмемо ті ж Арабські Емірати від нафти). Та що ж ти далі брешеш, москалю?! Більшість території Росії навіть не газифікована! Напиши правдивий лозунг: «ГАЗ, НАФТА и все другое ето мое достижение и моих москалей!»

Подивіться як живуть сьогодні у сьогоденнішній росії нові-москалики, і порівняйте наших українських-москаликів, і як живуть прості люди в Росії і як живуть прості українці в Україні?!!!

Ми живемо в 20-му столітті, а москалі в 21-му! З якою легкістю москалі-більшовики міняють свій червоний прапор на буржуйський триколор, а серп і молот на двоголового орла. Це доводить, що москалі не мають, ні честі, ні совісті, ні порядності. Немають поваги, ні до мертвих, ні пощади до живих.

А чого вартий їхній патріарх!  Та ж вони, вчорашні москалі-більшовики, вбивали священників, руйнували храми і церкви, вони атеїсти і безбожники, навіть не покаялись за свої гріхи. КГБісти натягнули на себе церковні ризи на грудях великий хрест, а під ризами кабура з маузером ( напевне подарок Путіна). І ці люди проповідують слово Боже?!!! Яке право має КГБіст  називати себе патріархом всія Русі? Якої Русі? Московської русі нема, не було і не буде! А яке відношення ти маєш до Київської Русі?! Та ніякого хіба що загарбницьке. Ви москалі-азіати, а ми українські православні християни, грекокатолики, рускі православні християни – Словяни! Це різні віросповідання, різний ментилітет, різний спосіб життя!

Подивіться, що робиться на Донбасі сьогодні. Знову руйнують церкви бо це не їхньої конфесії. Московські попи-безбожники закликають до братовбивчої війни. Переслідують і вбивають священників і парафіян за те, що вони не належать до Московського патріархату. А де ж ваша хвалена брехлива свобода віросповідання? Не має права ні один свяженник сіяти розбрат між православним руским і українським народами. Тільки немає ніяких правил християнської моралі для Московського патріархату, бо на чолі у них стоїть КГБіст Кирило, а над ним антихрист Путін, це і є справжній антихрис, який перетворив руску православну церкву Московського патріархату на інструмент поневолення та загарбання народів. Пора бив же цим християнам, які ще віруть Московському патріарху, відкрити очі подивитись зі сторони задуматись.

  1. Де відбулось Хрещення Київської Русі?
  2. Хто хрестив Київську Русь?
  3. Де була в цей час Москва?

А в той час, коли відбувалося Хрещення Київської Русі в нас вже була своя держава свої звичаї і культура!!!

А на місці теперішньої Москви боли болота, хащі на деревах жили розбійники, а в болотах квакали жаби. То про якого старшого брата може йти мова? Яку або чию культуру може принести чи навязати нам москаь???

І знову цей кровавий слід крізь тисячоліття. Де проходила ханська орда, там залишались розруха, смерть, голод, насильство, грабунки і т.д. Де проходить теперішня путінська орда залишається те ж саме. Приклад Гірський Карабах, Придністровя, Абхазія Луганськ і Донецьк. Татаро-монгольські орди гнали на перед себе словянські поневолені народи як живий щит. Згадайте що сказав Путін кілька місяців тому, він сказав: «Мы перед собой поставим ихних жен мирных жителей и пускай они попробуют стрелять!»

Що це збіг обставин, чи це дійсно останній хан золотої орди, яка зуміла пройти крізь тисячоліття пристосовуючись перефарбовуючись і дожити до наших днів?

Татаро-монгольські хани, щедро винагороджували зрадників-бояр, які зраджували свій народ і платили їм золотом і сріблом. В наш час ми бачимо як москалі пробують за долари купити наших офіцерів і простих громадян. Вони готові плати будь-які гроші, лиш би втримати Україну у своїх смертельних обіймах. Вони здатні на все, лиш би знищити український народ. Вони не можуть змиритись, що Київська Русь була  і буде. Що ми русичі-українці старші брати, а не вони. Але ми братні народи з білоруським і руским народами, а не з москалями!!!

Москалі це ракова пухлина на рускім українськім і інших народах. Ця пухлина вже розповзлась по Європі і світу, але де здорова нація там пухлині важче прижитись. Та Європа і світ повинні памятати про москаля-паразита це смертельно небезпечна хвороба нею вже хворіла європа Азія Прибалтійські країни та деякі країни в світі. Ці країни вчасно вилікувались від Московської пухлини але потрібно памятати, що метастази залишились по Європі і світу. Вони є в ООн, ОБСЄ, і всі їх знають в лице. Ракова пухлина в людському організмі нищить здорові клітини і рано чи пізно гине цілий організм. Москалі-паразити не дають нормально жити і розвиватись цілим народом. Ми разом з європою і цілим світом повинні застосовувати такий інструмент, винайти такі ліки які унеможливлють розповзання цієї московської пухлини на здорові народи. Знищити метастази по Європі і світі ізолювати москалів від всього світу нехай вони пожирають самі себе. Дивіться як вірно служить москалеві за гроші «кадирівці» зрадники чеченського народу! Їхні батьки діди сотні літ вели війну на кавказі проти загарбників-москалів за свою незалежність, а ці нелюди воюють та вбивають за гроші грабують мирне населення. Між ними та москалями просліджується якись кровний звязок. Москаль-розбійник і ці зрадники-розбійники, два чоботи пара! З ними все зрозуміло Путін мусить їм платити а йому це не вигідно, тому вони всі повинні на сході України здохнути і платити не потрібно буде, позбудеться розбійників-зрадників потім москалі позбудуться і самого Кадирова. Вони його створили вони його і знищуть. В москалів це елементарне правило їхнього способу життя. Москалі завжди воюють чужими руками так їхня пропогандистська машина розкрутилась що на сході воюють бандерівці фашисти які вбивають мирне населення притісняють руский «МИР», поїдають дітей та розпускає їх міфи. Нажаль руский народ вірить москалям і на нашій території вже воюють регулярні російські війська, а в них служать заичайні рускі молоді хлопці. Куди дивляться їхні матері батьки? Чому вони вірять більше московській пропаганді а не самим собі? Ми  їх як завойовників на свою територію не кликали але свої землі ми нікому не дамо і някому Путіну. А це означає, що піде груз 200 в Росію як недавно ішов з Афганістану. І може такою дорогою ціною дійде до руского народу що на нім паразитує і вбиває руский народ москаль-завойовник на чолі з Путіном.

Горбачов М. відійшов у історію як людина яка розвалила Радянський Союз. Путін ввійде в історію як останній завойовник який розвалив останню імперію зла!

Частина північних земель відійде до Норвегії, це їхні землі, далекий схід відійде до Китаю. Свої землі-острови забере Японія. Сибір Красноярський край та інші великі регіони відділяться від Москви. А колишні території України повернуться в єдину Українську державу.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте