Не потрібно боятись третьої світової війни

Не потрібно боятись третьої світової війни, вона вже розпочалась це пізніше історики розставлять дати початку і кінця цієї війни. Зараз набагато важливіше по якому варіанту ця війна буде розвиватись.

Перший варіант, це коли ми далі вестимемо пасивну оборонну війну, коли наші бійці не матимуть сучасної зброї, тепловізорів та іншого воєнного обладнання для ведення бойових дій, для нанесення зверх точних ударів по живій силі  та воєнній техніці противника. Така пасивна війна може тривати роками, вона на руку Путіну, бо наша держава неможе повноцінно розвиватись. А на сході будуть гинути наші бійці-патріоти та мирні жителі областей.

Другий варіант, це перехід до активних дій, це заслання спецзагонів в Луганську і Донецьку області на окуповну територію, з метою диверсій знищення боєприпасів та живої сили ворога. Знищення або взяття в полон керівників такзваних ЛНР та ДНР. Встановити далекобійні гармати чи зенітно-ракетні установи на підконтрольній нам території,  при спробі перетину нашого кордону московськими військами, воєнною технікою, чи навіть «гуманітарним конвоєм Росії», розстрілювати їх на кордоні, ні в якому разі  не пускати їх в глибину території, в міста і села.

Не допускати вивозу з підконтрольних сепаратистами територій, на територію Росії вугілля а також іншого обладнання з заводів Донбасу. Розстрілювати на виході. Населення, яке хоче покинути територію в напрямку Росії — нехай виїжджають,  хто на Україну, приїжджайте. Потрібно сказати людям правду це не АТО, а повномасштабна війна, і знаходитись між молотком і ковадлом —  неможливо.

Непотрібно боятись Путіна, що він введе більше військ на нашу територію. За нами Європа, Канада, США  і весь цивілізований світ. Москаль брехнею пройшов уже весь світ, назад дороги йому нема. Він погруз в своїй же брехні, в нищ отті руского народу.

Я вірю, що в Росії найдуться порядні чесні люди, бойові офіцери які ненавидять путінську диктатуру, яких болить душа за Росію ( тому що вони  рускі а не москалі). Вони проведуть воєнний переворот в Росії. Мирне населення їм допоможе. Тому що громадянське повстання в Росії не можливе, там дуже багато силових структур. Це путінські яничари, вгодовані і вишколені проти руского та інших народів, такі ж як і наші беркутів ці, які рік назад побили мирних дітей-студентів на Майдані – НЕЛЮДИ.

Віру, що віддадуть Україні Януковича, Захарченка, Пшонку і всіх бандитів які грабували і нищили нашу державу. А останього нащадка татаро-монгольської орди, хана Московії, Путіна судитиме міжнародний суд (якщо його не вбють свої). Це справа не далекого майбутнього.

Тепер щодо опозиційного блоку. Колишні комуністи, регіонали, чиновники всіх рангів, судді і прокурори, заслані промосковські агенти, шпигуни і диверсанти, так звана п’ята колонія – це і є українські москалі. Ці люди твердолобі, вони не піддаються перевихованню, в них є свої тупі, зомбовані погляди на життя, на  все навколишнє середовище. Вони відірвані від реальності і народу. Їх потрібно терміново ізолювати без права поновлення на посади. З ними неможна гратись в демократію, тому що вони загнані в кут, можуть робити заказні вбивства наших патріотів. Вони можуть дійти в притул до державного перевороту. Це дуже небезпечні підступні люди, одним словом – москалі. Зверніть увагу де в даний час перебувають так звані донецькі депутати. Не буду називати їх поіменно, їх вже знають навіть діти в лице. Діючі сьогоднішні депутати від опозиційного блоку, це ті депутати, які голосували за закони 16 січня вони ж депутати-сепаратисти знаходяться у Києві. Вони спокійно ходять вулицями Києва, відпочивають у ресторанах, сміються з сьогоднішньої влади і спокійно готуються до реваншу навіть не скриваючи цього. Заявляють з трибуни Верховної Ради, що вони прийдуть до влади! Та в якій країні ще може бути така «демократія»? ТУПА! СЛІПА! БАЙДУЖА!

А скільки у Києві сьогодні знаходиться бандитів-тітушок, які видають себе за біженців? Все це є добрим підгрунттям для створення перевороту з середини в Києві. А москаль піде зі сходу, він вже досить військ підтягнув до кордону.

СБУ, МВС, спецслужби, воєнна прокуратура дрімають, їх присипляють казочками про перемиря, про Мінські угоди. Ті сепаратисти, що вчора призивали до розколу держави, призвели до війни на сході, які повинні зараз сидіти в тюрмі. А вони з ними пють каву, вітаються як з рідними людьми. Цього зрозуміти не можливо. Очільники силових структур, якщо ви боїтесь, або є причини що вам мішають виконувати ваші прямі обов’язки – подавайте у відставку. На ваше місце знайдуться люди. Ваша байдужість і бездіяльність може призвести до громадянської війни в недалекім часі. І ця війна може бути набагато страшнішою, ніж та що йде на сході. Це буде на руку російському кремлю.

Памятайте, що всі біди і трагедії трапляються через байдужих, черствих, нерішучих людей. Не дай боже щоб дійшло до громадянської війни!

Депутати, які іменують себе опозицією, до кого ви в опозиції? До влади? Владу обрав народ( і повинен її контролювати). Отже ви в опозиції до народу! Та ви ж вороги народу, злодюги, прихвости московські, вистачить проливати крокодилячі сльози. Поверніть награбоване майно народу, складіть мандати і ідіть звідси геть щоб сліду вашого в Україні не було. Бо народ вже не той що був ще рік назад, до революції гідності. Сьогодні народ хоронить і скорбить за своїми найкращими синами-героями, які гинуть на сході України через таких продажних щурів як ви! Ви, думаєте, що це зійде вам з рук? Ні! І якщо ви добровільно не залишите уряд, то ми допоможемо вам це зробити. Януковичу вдалось втекти, ви, не втечете, народу вже терпець увірвався.  Ви будуте кричати на весь світ, що то не по європейськи, будете знову називати нас бандерівцями і фашистами, це все ми вже чули і знаємо, і вам вже ніхто не віритиме. Забирайтесь геть з України, москалі! А ці люди, які ще якимось чином були змушені голосувати за вас,  ще подякують всьому нороду, що вигнали вас достроково, бо ложка дьогтю може зіпсувати бочку меду.

Тому порада: чемодан вокзал Росія Магадан, там ваше місце.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

2 коментарі

Ігор Гамаль
Мы, украинское общество, в широком смысле хотим в этом конфликте победить. Мы считаем что на нас напали несправедливо, потому мы хотим остановить нападение и вернуть/компенсировать что у нас забрали, ну и желательно не умереть в процессе, такова наше цель. Речь только о конфликте с РФ, наше стремление к реформированию страны это другая игра, рассматриваем только эту. Хочу заметить пару вещей:

1) Противник, я про РФ или путинский режим если хотите, в военном смысле бесконечно сильнее нас, по крайней мере в данный момент. Теоретически мы могли это несколько уровнять призвав еще миллион людей под ружье, но это не цель, потому что:

2) Война и физическое уничтожение противника это только часть игры. Игра включает в себя политику и экономику и идеологию. Это военно–политически–экономически–идеологический конфликт между системами из миллионов людей. И мы, украинцы, хотим в этом большом конфликте победить.

3) Здесь много факторов и есть другие игроки, потому далеко не все зависит от нас. Волноваться стоит только про то, на что мы можем повлиять.

4) Большая картина такая что и наша и противника экономика стремительно разваливается. У нас намного хуже стартовые условия, но нам помогают. Похоже что другие игроки готовы выделить столько денег, сколько надо чтоб наше экономика стала снова расти. При том что мы серьезно настроены делать реформы, это абсолютно реалистично. Противнику при этом помочь некому. Мы не можем влиять на цену на нефть, но при этой цене обвал в экономике противника не остановится даже при отмене другими игроками санкций. Но опять таки, в наших интересах чтобы противник максимально ослаб экономически, потому нам выгодно чтоб санкции действовали максимально долго и желательно усиливались.

5) Не только в экономическом плане нам выгодно тянуть время. В идеологическом тоже. Вражеская идеология основывается на лжи, заменяет картину реальности на поддельную. Но чем больше проходит времени и чем больше неизбежный экономический ущерб будет нанесён противнику — тем больше несоответствий между поддельной картиной и реальностью будут видеть россияне. Тянуть время выгодно для идеологической борьбы. Пропаганда уже не увеличит число ватников, а голодный желудок уменьшит. Это ослабит режим политически, это не значит что сразу будет майдан и т.п,, просто со временем противник слабеет, а мы — нет. В шахматах цель хода – сделать позицию лучше чем была до этого относительно позиции противника, так и тут.

6) Учитывая все это, какую мы, общество, можем поставить задачу нашим военным? Пойти
[ видалено модератором ] врага? Нет, это нереалистично, мы потратим ресурсы в пустую. Отступить чтоб не было жертв? Нет, тогда враг будет наступать и захватит нас раньше чем ему будет нанесён критический экономический и политический ущерб, это проигрыш. Можем ли мы все силы бросить на защиту каких то символичных вещей? Нет, нам нужна реальная победа, а не символическая. Гробить людей тысячами ради эго и символов – это стиль Сталина, но не наш. Мы можем только нашим военным поставить задачу максимально, насколько позволяет рациональное расходование ресурсов (тут техника или патроны не так важны, если что запад подкинет, прежде всего мы хотим меньше терять людей), замедлить военное продвижение врага, сделать его максимально дорогим и сложным. Понятно что в обороне с фортификацией, подвозом припасов, поддержкой артиллерии и отступлении с жестоким боем мы несём меньше потерь чем враг и меньше чем понесли бы в атаке или в защите символов во чтобы то не стало. Похоже, эту задачу военные сейчас выполняют хорошо, критиковать их не за что. Если противники сейчас закрепятся в аэропорту, или там возьмут Пески, они конечно будут выставлять это как супер победу, но реально в контексте широкой игры они проигрывают. Всю свою военную мощь по экономическим и идеологическим причинам противник не может применить, потому долго топчется стараясь завоевать небольшой кусочек территории при этом неся абсолютно несопоставимые экономические и политические потери, и закладывая основу для своего краха, который вернет нам все, что он захватил.
Я не говорю что мы действуем идеально, но мы выигрываем, или другими словами наша позиция становится относительно лучше позиции противника со временем. Потому любое нытье по сути не имеет смысла, во–первых все не так плохо, а во вторых паника и нытье только мешает обществу эффективно делать то, что оно может: давить на политиков и добиваться качественных реформ, развивать бизнес, побеждать в идеологической войне, заменять собой охеревшую политическую элиту из прошлого. Все продолжайте делать свое дело хорошо, растите профессионально и зарабатывайте больше делая более эффективно работу, вносите свой вклад в общее дело, мы уже на пол–пути к победе. Да вообще не каждому поколению воинов выпадает честь защищать свою землю от превосходящих сил подлого врага и победить, что может быть лучше? Слава нашим воинам!

P.S. Вводить или не вводить военное положение? Да какая в ж*пу разница, к победе это не имеет прямого отношения, что нам выгоднее, то и нужно делать.


ukraine.d3.ru
Останній раз відредаговано
Святослав Вишинський
У коментарі видалено нецензурне слово. Нагадуємо, що вживання або передрук текстів з нецензурною лексикою є порушенням Правил ВКурсі.ком.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте